Schedule Vendor Info. Sponsorship Accommodations Your Host First Class Pass Box Office Raffle Media A Look Back Newsletter Contact Us Oregon Ghost Conference



 
2019 Oregon Ghost Conference Schedule
 
 
Friday, March 29th, 2019   (Schedule is subject to change)
 
    MAIN STAGE - PACIFIC   SEASIDE A   SEASIDE B/C   RIVERSIDE A    RIVERSIDE B   RIVERSIDE C   SUNRISE   NECANICUM
                                 
2pm   OGC Box Office Open for Vendors/Speakers/Instructors & First Class Pass Check-In Only                            
                                 
3pm   OGC Box Office, Vendor Area & Speaker Area Open                            
                                 

3pm-4pm

 

SPEAKER: Rocky Smith (50min)

Topic: Oregon Ghost Conference Welcome

      

CLASS:($20)

Let's Hope It's Just a Ghost (2hr)

Instructor: Teresa Carol

                

CLASS: ($20)

Psychic/Astral Travel & Self Defense (2hr)

Instructor: A. Skeeter Welhouse

    

 

               
                             

4pm-5pm

 

SPEAKER: William Becker (50min)

Topic: Haunted History

        

CLASS: ($20)

Talking to the Other Side (2hr)

Instructor: Dr. Alexa Blackstone

                
                 
                               

5pm-6pm

 

SPEAKER: Áine Sullivan (50min)

Topic: Ancestors, Spirits, and Ghosts OH MY!

                  

Tickets: $15 

         
                 
                                 
6pm-7pm  

SPEAKER: Ross Allison & David Weatherly (50min)

Topic: Haunted Ships & Lighthouses

      

CLASS: ($12)

Tarot to Awaken Your Psychic Gifts (1hr)

Instructor: Teresa Carol

                

CLASS: ($12)

Paranormal Boot Camp 101: (#1) Parapsychology Basics (1hr)

Instructors: Neil McNeill, Casey Goodwin, Jay VerburgBen RobisonMichael White

    
                 
                                 
7pm   Vendor Area Closes                            
                                 
                                 
 
     
 EVENING MINI-EVENTS:
                                 
    MAIN STAGE - PACIFIC    SEASIDE A    SEASIDE B/C   RIVERSIDE A   RIVERSIDE B   RIVERSIDE C   SUNRISE    NECANICUM
                                 
7:15pm-8:15pm       

Tickets: $15 

                

Tickets: $15 

         
             

 

 

 
                               
8:15pm-9:15pm                              Tickets: $15      
                 
                                 
 GHOST TOURS:
                                 
   

MEET OUTSIDE CONVENTION CENTER

(West Side Near Parking Lot)  

                       
 
7:30-9:00pm  

                TICKETS $15               
                                 
 FRIDAY MAIN EVENT: World Premiere of "All Around Us" 
                                 
   

 TIMES THEATER & PUBLIC HOUSE

(133 Broadway St, Seaside)  

                       
                                 
10:00pm-12:00am     
                   TICKETS $10             
                                 
 INVESTIGATIONS:
                                 
    MEET AT THE BRIDGE TENDER                          
                                 
1:00am-3:30am  
                    TICKETS $25             

 

 
 
 
Saturday, March 30th, 2019  (Schedule is subject to change)
 
    MAIN STAGE - PACIFIC ROOM   SEASIDE A   SEASIDE B/C   RIVERSIDE A   RIVERSIDE B   RIVERSIDE C    SUNRISE    NECANICUM
                                 

9am

  Vendor & Speaker Area Opens                            
                                 

9am-10am

  Announcements  

CLASS: ($20)

Healing Soul Pain Through Art (2hr)

Instructor: Mackenna Long

     

 
      

CLASS: ($20)

Channeling Entities (2hr)

Instructor: Sharon "AurorA" Lewis 

        

 

                 
                             

10am-11am

 

SPEAKER: (GA) 

James Tyson (50min)

Topic: Empaths & Ghosts: Followers & Tagalongs

       

CLASS: ($12) 

Paranormal Boot Camp 101: (#2) Preparation for a Paranormal Investigation (1hr)

Instructors: Neil McNeill, Casey Goodwin, Jay VerburgBen RobisonMichael White

                
                 
                                 

11am-12pm

 

SPEAKER: Kay Peden (50min)

Topic: Awakening to Your Soul Purpose

      

CLASS: ($12)

Dream Interpretation (1hr)

Instructor: Karen Frazier

      

CLASS: ($12)

 An Empath's Guide to Ghosts & Spirit Counseling (1hr)

Instructor: Seth Michael



             
                  Dowsing and Pendulums for Kids with Linda Meyers 
                                 

12pm-1pm

 

SPEAKER: Clyde Lewis (50min)

Topic: The Natural Essence of Ghosts: (How Ghosts & Apparitions are a Natural Phenomenon.)
      

 
 

CLASS: ($12)

Paranormal Boot Camp 101: (#3) Paranormal Investigation Conduct (1hr)

Instructors: Neil McNeill, Casey Goodwin, Jay VerburgBen RobisonMichael White

           

CLASS: ($20)

Ghost Box for Beginners (2hr)

Instructor: Mary Bethune

 
                  Haunted Toys "Show & Tell" with Author Ross Allison 
                               

1pm-2pm

 

SPEAKER: Marti Melville (50min)

Topic: Did I Just have a Remote Viewing Event
      

CLASS: ($20)

Negative Entity Removal 101 (2hr)

Instructor: Joshua Barber

      

CLASS: ($12)

How to Connect with Loved Ones in Spirit (1hr)

Instructor: Seth Michael & Sharon "AurorA" Lewis 

        
                  Amulet of Empowerment for Kids with Micheala Rand 
                               

2pm-3pm

 

SPEAKER: Yitzhak Schlomi (50min)

Topic: Exorcism in Jewish Literature

        

CLASS: ($12)

Paranormal Boot Camp 101: (#4) Investigative Data Review (1hr)

Instructors: Neil McNeill, Casey Goodwin, Jay VerburgBen RobisonMichael White

      

CLASS: ($12)

Haunted Properties & Real Estate History-Practice (1hr)

Instructor: David D. Jones

      
                  Portland Ghostbusters 
                                 

3pm-4pm

 

SPEAKER: Heather L. Dominguez (50min)

Topic: Consciouness Continues, Near-Death Experiences & the After Effects
 

CLASS: ($12)

Dowsing & Pendulums For Investigations (1hr)

Instructor: Linda Myers

           

CLASS: ($20)

Remote Viewing (2hr) 

Instructor: Sharon "AurorA" Lewis 

 

 
      

 

                Aura for Kids with Shana Madsen  
                               

4pm-5pm

 

SPEAKER: Pete Orbea (50min)

Topic: Three Famous Paranormal Experiments:  (Leslie Flint Recordings, Philip Experiment & Scole Experiment)

      

CLASS: ($12)

Examining Photo & Video Evidence (1hr)

Instructor: Mickey BurrowKristine Burrow

                  
                  Paranormal Equipment "Show & Tell" with Aaron Collins
                                 

5pm-6pm

 

SPEAKER: James H. Nelson (50min)

Topic: Properly Applied Skepticism in Paranormal Research

           

CLASS: ($20)

The Power of Intention (2hr)

Instructor: Tristan David Luciotti & Mackena Long

   
      

CLASS: ($20)

Crystal Alchemy (2hr)

Instructor: Karen Frazier

   
        

 

               
                             

6pm-7pm

 

SPEAKER: Nicole Strickland (50min)

Topic: Trends in Paranormal Research
              LIVE RADIO SHOW: Into the Parabnormal with Jeremy Scott (Continues till 9pm)            

 

               
                                 
   
                                 
7pm   Vendor Area Closes                            
                                 
                                 

 SATURDAY MAIN EVENT: Spirit Messages from the Other Side with Ankhasha Amenti

                                 
     NECANICUM ROOM @ CONVENTION CENTER                        
                                 
7:30pm-9:00pm    
                  TICKETS $15             
                                 

GHOST TOURS:

                                 
   

MEET OUTSIDE CONVENTION CENTER

(West Side Near Parking Lot)  

                       
                                 
7:30pm -9:00pm    
                  TICKETS $15                 
                                 
 GHOST TOURS:
                                 
   

 MEET OUTSIDE CONVENTION CENTER

(West Side Near Parking Lot)  

                       
                                 
9:30pm-11:00pm  
                 TICKETS $15                 
                                 
 INVESTIGATIONS:
                                 
    MEET AT BRIDGE TENDER                            
                                 
12:30am - 2:30am  
    TICKETS $25 
 
 

 
 
Sunday, March 31st, 2019   (Schedule is subject to change)
 
    MAIN STAGE - PACIFIC     SEASIDE A    SEASIDE B/C   RIVERSIDE A   RIVERSIDE B   RIVERSIDE C   SUNRISE     NECANICUM 
                                 
9am   Conference Open                            
                                 

9am-10am

  Announcements            

CLASS: ($20)

Shadow Work with Tarot (2hrs)

Instructor: Jason Masuoka

      

CLASS: ($20)

Carved in Stone (2hrs)

Instructor: David M. Habben

 
         

 

                 
                             
10am-11am  

SPEAKER: June Lundgren & Wendy Stanton (50min)

Topic: Methods of Spirit Communication

      

CLASS: ($12)

The Art of the Interview (1hr)

Instructor: James H. Nelson

            

FREE EVENT: A Place of Peace & Healing (1hr)

Instructor: Ankhasha Amenti

 
    
                 
                                 
11am-12pm  

SPEAKER: TBA

 

CLASS: ($12) Channeling for Writers (1hr)

Instructor: Marti Melville

 

 

  
      

CLASS: ($20)

Exploring the Human Aura (2hrs)

Instructor: Shana Madsen

              
                 
                               
12pm-1pm  

SPEAKER: Ryan Mick (50min)

Topic: Paranormal Investigating for the Beginner

      

CLASS: ($12)

Psychology for the Ghost Hunter (1hr)

Instructor: Ross Allison 

                     
                 
                                 

1pm-2pm

 

SPEAKER: Mickey Burrow (50min)

Topic: Debunking & Verifying Photo & Video Evidence

 

CLASS: ($12)

Magic & the Paranormal (1hr)

Instructor: James H. Nelson

      

 

      

CLASS: ($20)

Twin Flames: It's All About You! (2hrs)

Instructor: Kay Peden

         

 

               
                             
2pm-2:30pm  

 

      

CLASS: ($12)

Traditional Chinese Medicine & Your Spiritual Health (1hr)

Instructor: Psychic Medium Cheri

                  
2:30pm-3pm     

LIVE RADIO SHOW: Into the Parabnormal with Jeremy Scott (Continues till 4:30pm)

             
                               
3pm-4pm    

Tickets: $15

           

CLASS: ($12)

Defense Against the Dark Arts (1hr)

Instructor: Joshua Barber

        Tickets: $15     
                 
                               

4pm

  Vendor Area Closes                          
                               

4pm-5pm

                                    

 

               
                                 
                
                                 
5pm-6:30pm