Schedule 2020 OGC Application Vendor Info. Sponsorship Accommodations Your Host Box Office Raffle Media A Look Back Newsletter Contact Us Oregon Ghost Conference

 
Oregon Ghost Conference Box Office
 
 
2019 Box Office Hours:
 
Friday, March 29th:
3pm-7:15pm 
(Open at 1pm for Vendor, Speaker, Instructor and First Class Pass Check-In)
 
Saturday, March 30th:
8:30am-7:15pm 
 
Sunday, March 31st:
8:30am-4:00pm 
(Open till 5pm for Vendor, Speaker and Instructor Check-Out)
 
 
 
Holly Swogger and Angela Smith
Box Office Managers
 
 
 
 TICKETS
 
 2019 TICKETS ONSALE NOW!
 
 

Before purchasing tickets for Classes, Evening Shows or Ghost Tours, we highly recommend that you make a plan by looking at the 2019 Schedule so you can decide how you want to spend your time. 

 

 ONLINE TICKET SALES HAVE ENDED: Tickets for classes and events will be for sale at the Box Office at the Seaside Civic and Convention Center during the event, (March 23-25, 2018) during Box Office Hours. Some classes and events will SELL OUT. Check the BELOW to see the availability of tickets:

 

 
Oregon Ghost Conference General Admission
Access to Vendor and Speaker Areas All Weekend Long!
 
General Admission Ticket: $10.00 (Ages 12 & Under Free)
 Friday, March 29-Sunday, March 31st
 
 (TICKETS AVAILABLE AT THE CONVENTION CENTER DURING BOX OFFICE HOURS)
 
 
FRIDAY, MARCH 29th, 2019
 
CLASS: Let's Hope It's Just a Ghost (2hr)
 Instructor: Teresa Carol
 
 
    Friday, March 29, 2019
  3:00 - 5:00pm
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON2
   
 
 
CLASS: Psychic/Astral Travel & Self Defense (2hr)
 Instructor: A. Skeeter Welhouse
 
 
    Friday, March 29, 2019
  3:00 - 5:00pm
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON3
   
 
 
CLASS: Talking to the Other Side (2hr)
 Instructor: A. Skeeter Welhouse
 
 
    Friday, March 29, 2019
  4:00 - 6:00pm
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON4
   
 
 
 
MINI-EVENT: Visual Spirit Communication (2hr)
 Hosts: Seth Michael & Shana Madsen
 
 
    Friday, March 29, 2019
  5:00 - 6:00pm
   
  Mini-Event Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON5
   
 
 
CLASS: Tarot to Awaken Your Psychic Gifts (1hr)
 Instructor: Teresa Carol
 
 
    Friday, March 29, 2019
  6:00 - 7:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON6
   
 
 
CLASS: Paranormal Boot Camp 101: (#1) Parapsychology Basics (1hr)
 Instructors: Neil McNeillCasey GoodwinJay VerburgBen RobisonMichael White
 
 
    Friday, March 29, 2019
  6:00 - 7:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON4
   
 
 
 
MINI-EVENT: Séance (2hr)
 Host: Yitzhak Schlomi
 
 
    Friday, March 29, 2019
  7:15 - 9:15pm
   
  Mini-Event Registration: $15.00
  SOLD OUT!
  BUTTON5
   
 
 
 
MINI-EVENT: Sound Healing Sound Bath (1hr)
 Host: Karen Frazier
 
 
    Friday, March 29, 2019
  7:15 - 8:15pm
   
  Mini-Event Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON6
   
 
 
MINI-EVENT: Past Life Regression (1hr)
 Host: Rebecca Hufford
 
 
    Friday, March 29, 2019
  8:15 - 9:15pm
   
  Mini-Event Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON7
   
 
 
GHOST TOUR: Seaside Promenade & Oceanfront Tour (1.5hr)
 Guides: TBA
 
 
    Friday, March 29, 2019
  7:30 - 9:00pm
   
  Ghost Tour Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON8
   
 
 
 
GHOST TOUR: Downtown Seaside & Broadway Tour (1.5hr)
 Guides: TBA
 
 
    Friday, March 29, 2019
  7:30 - 9:00pm
   
  Ghost Tour Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON8
   
 
 
FRIDAY MAIN EVENT: World Premiere of "All Around Us" 
 Hosts: TBA
 
 
    Friday, March 29, 2019
  10:00pm - 12:00am
   
  Ticket: $10.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON9
   
 
 
INVESTIGATIONSFriday Night* Investigation 
 Hosts: TBA
 
 
    Friday, March 29, 2019*
  *(Friday night = early Saturday morning 3/30/19)  
  1:00am - 3:30am
   
  Ticket: $25.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON10
   
 
SATURDAY, MARCH 30th, 2019
 
CLASS: Healing Soul Pain Through Art (2hr)
 Instructor: Mackenna Long
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  9:00 - 11:00am
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON12
   
 
 
CLASS: Paranormal Boot Camp 101: (#2) Preparation for a Paranormal Investigation (1hr)
 Instructors: Neil McNeillCasey GoodwinJay VerburgBen Robison & Michael White
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  10:00 - 11:00am
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON13
   
 
 
 
CLASS: Channeling Entities (2hr)
 Instructor: Sharon "AurorA" Lewis
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  9:00 - 11:00am
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON14
   
 
 
CLASS: Dream Interpretation (1hr)
 Instructor: Karen Frazier
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  11:00am - Noon
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON15
   
 
 
CLASS: An Empath's Guide to Ghosts & Spirit Counseling (1hr)
 Instructor: Seth Michael
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  11:00am - Noon
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON16
   
 
 
CLASS: Paranormal Boot Camp 101: (#3) Paranormal Investigation Conduct (1hr)
 Instructors: Neil McNeillCasey GoodwinJay VerburgBen Robison & Michael White
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  Noon - 1:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON17
   
 
 
CLASS: Ghost Box for Beginners (2hr)
 Instructor: Mary Bethune
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  Noon - 2:00pm
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON18
   
 
 
CLASS: Negative Entity Removal 101 (2hr)
 Instructor: Joshua Barber
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  1:00 - 3:00pm
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON19
   
 
 
CLASS: How to Connect with Loved Ones in Spirit (1hr)
 Instructors: Seth Michael & Sharon "AurorA" Lewis
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  1:00 - 2:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON20
   
 
 
CLASS: Paranormal Boot Camp 101: (#4) Investigative Data Review (1hr)
 Instructors: Neil McNeillCasey GoodwinJay VerburgBen Robison & Michael White
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  2:00 - 3:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON21
   
 
 
CLASS: Haunted Properties & Real Estate History-Practice (1hr)
 Instructor: David D. Jones
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  2:00 - 3:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON22
   
 
 
CLASS: Dowsing & Pendulums For Investigations (1hr)
 Instructor: Linda Myers
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  3:00 - 4:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON23
   
 
 
CLASS: Remote Viewing (2hr)
 Instructor: Sharon "AurorA" Lewis
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  3:00 - 5:00pm
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON24
   
 
 
CLASS: Examining Photo & Video Evidence (1hr)
 Instructors: Mickey Burrow & Kristine Burrow
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  4:00 - 5:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON25
   
 
 
CLASS: The Power of Intention (2hr)
 Instructors: Tristan David Luciotti & Mackena Long
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  5:00 - 7:00pm
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON26
   
 
 
CLASS: Crystal Alchemy (2hr)
 Instructor: Karen Frazier
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  5:00 - 7:00pm
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON27
   
 
SATURDAY MAIN EVENT: Spirit Messages from the Other Side with Ankhasha Amenti
 Host: Ankhasha Amenti
 
 
    Saturday, March 29, 2019
  7:30pm - 9:00pm
   
  Ticket: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON28
   
 
 
GHOST TOUR: Seaside Promenade & Oceanfront Tour (1.5hr)
 Guides: TBA
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  7:30 - 9:00pm
   
  Ghost Tour Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON29
   
 
 
GHOST TOUR: Downtown Seaside & Broadway Tour (1.5hr)
 Guides: TBA
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  7:30 - 9:00pm
   
  Ghost Tour Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON30
   
 
 
GHOST TOUR: Seaside Promenade & Oceanfront Tour (1.5hr)
 Guides: TBA
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  9:30 - 11:00pm
   
  Ghost Tour Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON31
   
 
 
GHOST TOUR: Downtown Seaside & Broadway Tour (1.5hr)
 Guides: TBA
 
 
    Saturday, March 30, 2019
  9:30 - 11:00pm
   
  Ghost Tour Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON32
   
 
 
INVESTIGATIONS: Saturday Night* Investigation
 Hosts: TBA
 
 
    Saturday, March 30, 2019*
  *(Saturday night = early Sunday morning 3/31/19)  
  1:00am - 3:30am
   
  Ticket: $25.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON33
   
 
SUNDAY, MARCH 31st, 2019
 
CLASS: Shadow Work with Tarot (2hr)
 Instructor: Jason Masuoka
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  9:00 - 11:00am
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON34
   
 
 
CLASS: Stories in Stone (2hr)
 Instructor: Ross Allison (Instructor Change)
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  9:00 - 11:00am
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON35
   
 
 
 
CLASS: The Art of the Interview (1hr)
 Instructor: James H. Nelson
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  10:00 - 11:00am
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON36
   
 
 
FREE EVENT: A Place of Peace & Healing (2hr)
 Instructor: Ankhasha Amenti
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  10:00 - 11:00am
   
  1hr Event: FREE
  (This event is being offered for FREE* by Ankhash Amenti for the first 32 people in line outside of the Sunrise Room.)
  BUTTON37
   
 
 
CLASS: Channeling for Writers (1hr)
 Instructor: Marti Melville
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  11:00 - 12:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON38
   
 
 
 
 
CLASS: Exploring the Human Aura (2hr)
 Instructor: Shana Madsen
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  11:00 - 1:00pm
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON39
   
 
 
 
CLASS: Psychology for the Ghost Hunter (1hr)
 Instructor: Ross Allison
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  Noon - 1:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON40
   
 
 
 
 
CLASS: Magic & the Paranormal (1hr)
 Instructor: James H. Nelson
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  1:00pm - 2:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON41
   
 
 
 
 
 
 
CLASS: Twin Flames: It's All About You! (2hr)
 Instructor: Kay Peden
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  1:00pm - 3:00pm
   
  2hr Class Registration: $20.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON43
   
 
 
 
CLASS: Traditional Chinese Medicine & Your Spiritual Health (1hr)
 Instructor: Psychic Medium Cheri
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  2:00pm - 3:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON44
   
 
 
 
MINI-EVENT: Séance (2hr)
 Host: Yitzhak Schlomi
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  3:00 - 5:00pm
   
  Mini-Event Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON45
   
 
 
 
CLASS: Defense Against the Dark Arts (1hr)
 Instructor: Joshua Barber
 
 
    Sunday, March 31, 2019
  3:00pm - 4:00pm
   
  1hr Class Registration: $12.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON46
   
 
 
 
 
MINI-EVENT: Past Life Regression (1hr)
 Host: Rebecca Hufford
 
 
    Sunday, March 29, 2019
 

3:00pm - 5:00pm

   
  Mini-Event Registration: $15.00
  (TICKETS AVAILABLE)
  BUTTON7
   
 
 
 
 
GHOST WALK: Astoria Ghost Walk (1hr 30min)
 Guide: Jeff Davis
 
 
    Sunday, March 29, 2019
 

5:00pm - 6:30pm

   
  Ghost Walk Registration: $15.00
  SOLD OUT!
  BUTTON7